Nu är det definitivt 2015

Matbordet
Matbordet!
Nu är jul- och nyårshelgen definitivt över och det nya året är definitivt här. Själv har jag fortfarande problem med att skriva 2015 i stället för 2014, men så är det ju varje år. Det brukar ta en månad eller så innan jag faktiskt inser att hey, vi har ett nytt år nu! Jag hoppas också att året bättrar på sig lite grand, för än så länge har det ju mest varit problem och elände runtom i världen. Ni vet vad jag pratar om, och jag kommer inte att skriva mer om det. Det finns det andra som gör, personer som är bra mycket klokare och mer insatta än mig. Vill ni läsa om nyheter, gå till DN eller SVD! Det är inte så att jag inte bryr mig, jag har bara ingenting intressant eller insiktsfullt att säga.

Själv har jag inte så jättestora planer för det nya året, utan jag kommer mest att ta det som det kommer. Inga större inköp är planerade än så länge, förutom ett matbord från Trademax. Jag tycker liksom inte om att göra storståtliga planer för vad jag ska göra om ett halvår. Det är så lätt att bli besviken då, eller att de helt enkelt inte blir av av ett eller annat skäl. Har man inga förväntningar kan man heller inte bli besviken! Av samma anledning har jag inte heller avlagt några nyårslöften. För en del kan ett nyårslöfte kanske fungera som motivation, men för mig känns det mest som ett jobbigt ok. 

Leave a response

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *