Info om bloggen

Kul att du har hittat hit! Jag som bloggar här heter Kicki Pilanders, eller Kipi kort och gott som är det alias jag brukar använda mig av på nätet. Jag är en vanlig tjej som lever ett vanligt liv, så vad handlar då den här bloggen om? Jo, om mitt helt vanliga liv förstås! Det här är som min dagbok, fast en offentlig sådan. Jag må vara en vanlig människa, men enligt mig har jag ett himla trevligt liv och för det mesta är jag en glad prick. Jag bor tillsammans med min sambo Håkan och min hund Argo som är en golden retriever.

Argo slinker med i ett och annat inlägg här på bloggen, men det är inte så konstigt med tanke på att han är en stor del av min vardag. Han är faktiskt med mig både på fritiden och på jobbet. Jag jobbar som personlig assistent och personen jag jobbar med älskar hundar, så man kan säga att Argo och jag jobbar ihop. Han älskar att vara med mig på jobbet och jag har faktiskt haft funderingar på att utbilda honom till vårdhund eller något sådant, men vi får se hur det blir med det. Så länge jag har det här jobbet så behöver han ingen utbildning för att kunna vara med och sprida sin glädje och sitt sällskap.

Det här är alltså en blogg om vardagen och lite allt möjligt, och förutom hundar så älskar jag också film och tv-serier så det blir det också en hel del om. Jag har massor av favoritfilmer och favoritserier som jag gärna ser om och om igen, och jag ser också väldigt många nya filmer och serier. När det gäller genre så är jag i stort sett allätare, men action har jag ofta lite svårt för. Därför har jag, trots mitt stora filmintresse, faktiskt inte sett många av de filmer som andra kallar klassiker, som till exempel Die Hard, Top Gun och Terminator, och jag har faktiskt så pinsamt dålig koll på actionskådisar att jag knappt kan skilja Bruce Willis, Clint Eastwood och Sylvester Stallone åt.

Men jag är inte mindre film- och serienörd för det, i alla fall inte enligt mig själv! Jag hoppas att ni gillar det jag skriver, och ni får gärna lämna en kommentar!