Favoritskådisen

Min favoritskådis är helt klart Johnny Depp. Jag vet att jag inte är ensam om att tycka så, men det är väl bara ett kvitto på att han faktiskt är riktigt bra. Vissa tycker ju om honom bara för att han är snygg, och även om jag också tycker att han är fin att se på (okej, han är skitsnygg!) så är jag också väldigt imponerad av hans talanger som skådespelare. Han gör så många bra roller, och han gör dem så bra oavsett om han är Edward Scissorhands, Jack Sparrow, Gilbert Grape eller Willy Wonka – han är helt enkelt fantastisk!

Ofta får han ju roller som är lite udda, och det är han väldigt bra på, men samtidigt är han också bra på att spela lite mer ”normala” karaktärer (som till exempel Gilbert Grape). Det är omöjligt att välja en favoritfilm med honom, men det han har gjort tillsammans med regissören och filmproducenten Tim Burton är definitivt bland det bästa! Fast snyggast tror jag nog att han är i rollen som Captain Jack Sparrow. Jag är lite svag för pirater, och Johnny Depp är definitivt den ultimata piraten – lagom smutsig, lagom full, lagom farlig och en totalt självupptagen egoist i en väldigt snygg förpackning!

Pirates of the Caribbean är en riktigt bra film, men den vore inget utan Jack Sparrow, och den vore inget utan Johnny Depp i rollen som Jack. Det är han som gör hela filmen. Kolla bara in det här klippet med 25 fantastiska Jack Sparrow-repliker!

Leave a response

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *