Dax för glass!

glass
Äntligen glass-säsong!

ÄNTLIGEN så är vintern över för den här gången. När det väl hände så gick det snabbt och det är redan nästan sommar, och ni vet väl vad man gör när det är sommar? Den som svarade bada eller semestra eller plocka bär har fel. Det man gör på sommaren är att man äter glass, glass i stora lass. Det kanske inte är så jättehälsosamt eller bra för vikten men om man sköter om sig i övrigt och tränar som man ska så är det inga problem. I alla fall intalar jag mig själv det.

Det är inte bara ätandet av glass som är kul utan även att göra glass själv. Visserligen har jag inte provat på det själv än men snart så. Jag ska nämligen beställa glassmaskin från Bagaren och kocken, har valt ut en Cuisinart Glassmaskin som verkar riktigt. Att göra sin egen glass verkar så otroligt spännande och roligt, mixa smaker som man vill (jordgubbe och lime borde vara en höjdare!). Sedan är det ju en fördel att man vet exakt vad glassen som man äter innehåller och inte behöver undra vad de olika E-ämnena är för någonting.

Jag är faktiskt riktigt inspirerad och har redan börjat titta på olika recept på nätet för att få inspiration. Det finns så många olika spännande glassrecept där ute och folk verkar ha provat på nästan vad som helst. Trots att glassmaskinen inte kommit ännu så har jag redan fått blodad tand och bestämt mig för att börja baka mer också – goda saker, som kakor och bullar!

Leave a response

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *