Bli mätt – snabbt, enkelt och gott

proteinbarJag är barnsligt förtjust i godsaker, vilket har blivit en enorm last för mig. Det är inte heller så att jag jobbar på ett sätt som gör att jag kan undvika frestelsen. Nej, det är snarare så att en stor del av mitt jobb som personlig assistent går ut på att man ska fika mycket, vilket inte gjorde så mycket för mig i början men nu börjar det visa sig på både orken och vågen. Jag behöver helt enkelt något som gör att det inte är lika farligt att äta det goda, som innehåller mindre socker och dåliga saker men som ändå smakar väldigt gott. Jag kommer helt enkelt behöva ha smaken av läckerheterna även i framtiden.

Proteinbars – ett underverk

Då är det en väldig tur att jag har upptäckt hälsotillskottet proteinbars. Det här är alltså små, enkla bitar som innehåller mängder av protein och bra saker, och det riktigt trevliga med det hela är att de finns i mängder av smaker. Så bli inte överraskad när du i framtiden kommer upptäcka att jag sitter och tuggar på en proteinbar som smakar kanelbulle istället för en faktisk kanelbulle. Jag har hört mycket bra om dessa bars, och skulle bli förvånad om de inte faller mig i smaken. De som jag redan provat har verkligen levererat, så jag har minst sagt höga förhoppningar om de andra.

I sann fikatradition finns det i dag två stycken bars som jag bara måste prova
– Proteinbars med smak av Punschrulle
– Proteinbars med smak av Delicatoboll

Det verkar finnas en trend med att smaksätta andra produkter med dessa smaker, speciellt kolsyrat vatten och glass. Men med en bar blir det enkelt att samtidigt hitta något som gör att man känner sig mätt, och inte behöver lockas av något annat. Det betyder att jag kommer göra min kropp en stor tjänst, och den bar som först kommer att få äran att smakas av mig är helt klart Delicatobollen. Det är ett bakverk som jag fullkomligen älskar, och att förhoppningsvis få känna den smaken i en proteinbar låter som himmelriket. Dessa Delicato proteinbars finns hos svensktkosttillskott.se, så om du är sugen på att köpa dem från samma ställe som jag ska göra så är det dit du ska ta dig!

Kosttillskott – mer än för bara mättnad

Det finns väldigt många fler anledningar till att använda sig av proteinbars förutom att du ska hitta ett nyttigare sätt att stilla fikasuget på. Förutom att det kan användas som tillfällig måltidsersättning när du inte har tid att fixa käk, så är det också perfekt att varva ner med efter träning, då det höga proteininnehållet kommer göra nytta för dina trötta och slitna muskler. Protein som ämne är bra av många olika anledningar, så om det är det som du är ute efter så tycker jag att du kan prova på proteinbars du också, för det är ett enkelt och lätt sätt att snabbt få i sig protein när man behöver det!

Leave a response

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *